lauantai 8. syyskuuta 2012

Jeesus ei tule, oletko valmis?

..PMMP:n lumoissa palailen taas blogini pariin. Kesä hurahti vauhdilla.

Saliohjelma päivitetty, ja se + kesän ylläpitokalorit toivat treeneihin PALJON lisää painoja ja minuun paljon lisää voimaa parissa kuukaudessa 8). Ohjelmaa päiviteltiin lähinnä sarjoja lyhennellen (ennen 10-12, nyt 5-8 toistoa per sarja pääliikkeissä) ja vaihtoehtoisia treeniohjelmia luoden vanhan kolmijakoisen ohjelman pohjalta. Tavoitteena ihan lihaskasvuakin, voiman lisääntymistä, ja ei passaa lihaksia totuttaa samaan treeniin siis. Kivaa on ollu!

Kesän aikana nousi myös paino. Se oli kesälomaturvotusten putoamisen jälkeen n. 62kg, eli ei pahasti kuitenkaan - ainakin uskottelen, että tästä osa on sitä lihastakin ;) Hauikseen sekä takapuoleen on ilmestyny sentti lisää, en jotenkin usko että ne ihan ensimmäisinä lihois? Enivei, nyt mennään syksy taas vajekaloreilla, tavoitteena vihdoin se bikinikunto kesäksi 2013. Ylläpitokaloreita jonnekin kohtaa kevättä sitten ja lopuks vaik dietataan loput ylimääräiset pois. Tiukkana tavoitteena 55kg 1.6.2013 mennessä. Se meinaa noin -6kg tähän hetkeen, jossa paino on 61,4kg. I can do it!!

Se mitä kesästä on sanomista, niin öh. Kaljaa tuli juotua. Ja lonkeroa, siideriä, viiniä. Tuli tosin vastapainoksi myös lenkkeiltyä (aamuaerobiset <3) ja treenattua kovaa, ja syötyä hyvin. Ei ollu sellasia kamalia treeniä häiritseviä helteitäkään ;)

Nyt oon viikon maannu kipeenä sängyn pohjalla. Tuli sit tällanen pakkolepo tähän väliin, just kun sain parin viikon sisään tehtyä parhaat treenit ikinä, isommilla painoilla kuin ikinä. Tällä hetkellä vedetään antibioottia ja muutamaa muuta droppia, toiveissa ois että ylihuomenna pystyis jo jonkun kevyen treenin vetäseen.

Jaa, että tämmönen kesäpäivitys. No, ainakin tästä käy selväks et elo on pyöriny aika lailla noitten treenien ympärillä, on tässä vähän tehty töitä ja opiskeltukin tosin ;) Miehen kanssa oli ihana kesä, paljon kaikkea ihanaa yhteistä ja yhdessä!

Pitkästä aikaa koen eläväni, vaikka tää monen silmissä onkin arkisen tylsää. Tuntuu hyvältä. Osasyy lienee kesäkuussa aloitetussa kilpirauhasen vajaatoiminnan lääkityksessä (arvot eilen TSH 3.1 ja t4v 15), osa varmasti ihan sisällössä ja sen mielekkyydessä. Lisää tätä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti