lauantai 30. kesäkuuta 2012

The Fiilis, kun treeni kulkee!

Tervehdys taas tauon jälkeen. Laihduttaminen loppui juhannuksen alla saavutettuani tavoitepainon, joka oli alle 60kg, tarkalleen vaaka näytti 59,7kg. Juhannus juhlittiin ja hulinoitiin, kerättiin parin kilon turvotuksetkin mutta niistä viis, ylläpitokaloreille on siirrytty. Ja en osannut edes arvata, miten iso ero voi olla treenatessa ja yleensäkin liikkuessa jaksaessa! Vajeilla on tosiaan syöty lähes vuosi, eli kai sitä on unohtanutkin sen energian mitä saa ruuasta?

Kuitenkin, viikko on nyt vedetty niin rankkaa treeniä kuin keho kestää, ja se näkyy - voima on selkeästi lisääntynyt, painoja on joutunut nostamaan reilusti, aerobisista juostessa erityisesti jaksaa paremmin, melkein 10km lenkit menee nyt ilman että puolen välin jälkeen tuntuu voimat katoavan tyystin. Siis huomattava ero entiseen, ja se The Fiilis mikä salilta jää tai se The Flow mikä on kunnon juoksulenkin jälkeen. Oih, tätä lisää, tänä kesänä ei enää laihduteta!!

...ei, vaikka paino on edelleen 61,2kg, mutta olen vahvasti sitä mieltä että treenin vuoksi. Syöty on pääasiassa hyvin, mutta liikuttua on tullut min. 1h joka päivä, useampana päivänä 1,5-2h. Lisäksi uuden pyörän myötä on aloitettu nollasta aktiivinen pyöräily, josta reidet ja pakarat kovasti tykkää, mutta ovat myös rasittuneita. Töihin houkuttais alkaa pyöräilemään, muttei mun pakarat taida ihan vielä kestää sitä n. 20km matkaa suuntaansa, saa nähdä josko tulevan viikon aikana kumminkin uskaltais, ennen kuin loma alkaa :).

Tosiaan, loma. En melkein malta odottaa! 5 viikkoa aikaa itselleen ja haaveidensa toteuttamiseen taas, ja niitä on tällekin kesälle kertynyt. Lämpöisiä päiviä toivotellen ja toivoen siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti