tiistai 12. kesäkuuta 2012

Hyvää kesää!

Vaihtelevaa tämä minun blogi-innostus! Välillä on päiviä ettei ennätä kirjoittaa, päiviä ettei muista tämän olemassaoloa ja päiviä ettei vain ole mitään kirjoitettavaa.

Mitäs tässä, pienessä elämässä. Ei ainakaan mitään uutta! Paino kävi viikonloppuna kivasti vähän alle 60kg:n, eli tavoitteessa periaatteessa oltais ,vaikka se sieltä vähän nousikin. Syömisiä oon nyt kohta vuoden vajeilla syömisen jälkeen pari päivää nostellu, saa nähdä miten paino reagoi. Mutta josko sais treeniinkin tästä jotain uutta puhtia, kun on energiaa?

Treeni on tosiaan kulkenu hyvin, niin salilla kuin lenkkipolullakin. Lenkkinä menee hölkäten nyt melko rutiinisti tuollainen 8km kieppi, ja muistettakoon että ensimmäiset juoksuaskeleeni otin viime vuoden elokuussa. Ihan ilman mitään ohjelmia, välillä viikkojenkin tauoilla, olen ylpeä tästä. Kymppi tavoitteena saada rikki tänä kesänä! Uusiin juoksulenkkareihin pitäis satsata, kun viime vuonna ostin vaan halpikset, tietämättä miten kauan innostus kestää. Salilla on painot lisääntyny, ohjelma alkaa olla uusimista vajaa, eli kunhan oma pt tulee lomalta viikon päästä niin muokkaillaan. On se vaan yhä ihanaa <3

Sitten on tullu joku tyttömäisyyskausi, varmaan kolmenkympin villitys, onko sellasia? Siis, oon innostunut esim. kynsilakoista ihan kuin pikkutytöt! Ostanut niitä parissa viikossa monta väriä lisää, tehnyt "hienoja" manikyyrejä itselleni ja eilen ostin tollasia liimattavia "timanttejakin". Asiakkailta (pääsiasiassa 60v ->) olen saanut näistä mielenkiintoisia kommentteja, tän hetkiset on turkoosia + hopeaa ja valkoisia kukkia, pitää jatkossa koittaa ottaa kuvia näistä tännekin, jos sais sen näkösiä että kehtaa julkaista. Muutenkin joku hömpöttelykausi menossa, kun hiuspuuteriin satsasin ja olen hiuksiakin laittanut pitkästä aikaa, meikannut ihan arkenakin ja muutenkin ollut, noh, naisellisempi ilmestys. Johtuukohan se tästä laihtumisesta osittain?

Tällä hetkellä oon flunssassa joten painun pehkuihin etsimään unta, ja parempivointista huomista. Öitä möröt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti