tiistai 27. maaliskuuta 2012

Se putoaa sittenkin!

Paino meinaan. Se on jännää, miten se kaikista yrityksistä huolimatta välillä ei liikahda mihinkään, ja sitten kun meinaat saada lapsellisen teiniangstikohtauksen epätoivoinesi, se yhtäkkiä putoaakin.

Uusi alin paino 61,3kg, mikä tarkoittaa että olen kevyempi kuin ainakaan viimeiseen 12 vuoteen. Kevyempi kuin koskaan aikuisiälläni - aikuinen siis vain jos ikää katsotaan numeroina, muuta aikuista minusta ei kamalasti taida löytyä?

Treeni kulkee, mikä on kivaa. Tänään sai nostaa rintoihin ja ojentajiin taas painoja, että sai vedettyä lihakset kunnolla loppuun. Käsivarsissa ja selässä alkaa lihakset erottua eri tavalla kuin ennen, ja mies osasi huomata myös reisilihaksissa eroa entiseen! Here we come bikinikelit ja myöhäinen talviloma aurinkoisella Välimeren rannalla! Tänään vaatekaupassa mahduin hyvin koon 36 housuihin, kun se koko viime kesänä vielä oli 44 ;)

Käsityöprojektina tällä viikolla valkoiset valepalmikko säärystimet. Niistä tulee vallan kivat, vaikka alkaakin säärystinkelit olemaan tältä vuodelta kohta ohitse? Onpahan ensi syksyksi valmiiksi. Seuraavaksi käyn taas ristipistokaitaliinan kimppuun - se on kesken viime keväältä, kun silloin ostin syksykuvioisen että on varmasti syksyksi valmiina. No, ei ollut, enkä takaa että on ensi syksyksikään. Virkattava pitsiliina on myös kesken, ja isoäidinneliöitä puuttuu kummilapsen torkkupeitosta vielä ehkä 10-15kpl. Jotain kivaa kesäistä pitäisi alkaa työstää, joku ohuesta langasta tehty hartiahuivi voisi olla kiva idea! Mistäköhän löytäis jonkun kivan ohjeen?

Kevättä rinnassa siis, energiaa koko ajan enemmän ja ideoita sen myötä. Lomaan aikaa vajaat 3 viikkoa, toivottavasti tarttuu joku kiva äkkilähtö haaviin tänäkin vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti