maanantai 19. elokuuta 2013

25 Raskausviikko ja masukuva 25+0

Hiphei, taas viikko takana viime kirjoituksesta. Ja raskas viikko olikin tuo edellinen.

Meni nimittäin pääasiassa maatessa - pienikin rasitus sai aikaan harjoitussupistuksia, joten töiden lisäksi ei paljon muuta pystynyt. En käynyt lääkärissä, kun neuvolassa nimenomaan sanottiin, että jos ei ne ole kipeitä niin ei tarvitse, että hidastaa vaan tahtia. Ja niin kauan kun levossa helpottaa, niin ok. Mulla on siis neuvolalääkäri seuraavalla käynnillä, ja senkään vuoksi ei tartteis nyt juosta heti jostain vaivasta jossain. Pari pientä (n. 30min) kävelylenkkiä sain tehtyä, ja ne ei juuri kyllä supistuksia lisänneet.

Itselle jäi itseasiassa sellainen olo, että nuo liittyi jotenkin kohdun kasvuun / minin asentoon masussa? Koska eilisaamun jälkeen ei ole tullut supistuksen supistusta, ja nyt on tuntunut, että masussa ollaan jotenkin "ylempänä" ja on kaikin puolin helpompi olla, kun kohtu ei paina tuonne lantioon. Selvennettäköön tätä tuolla eilisaamun masukuvalla, jossa minusta näkyy jo sivuprofiilissa se, että maha on "noussut" ylemmäs:

Masu 25+0
Taakse on näköjään linssiludekin ennättänyt... :)

Kohdunpohjan korkeuttakin kokeilin, ja sekin tuntuu itseasiassa olevan paljon aiempaa ylempänä! Ennen oli ehkä 1cm navan yläpuolella, ja nyt on monta sormen leveyttä korkeammalla.

Painonkehitykseen liittyen, paino 25+0 oli 65,9kg, eli tasan sama kuin viikko sitten. Tosin toissaviikon nousu olikin n. kilon, eli ihan hyvä ottaa nollaviikko tähän väliin :) Jotain turvotusta tuntui olevan, kun nyt tuntuu sormuksetkin taas isoilta.

Muutoin viikkoon ei tosiaan kuulu ihmeitä - remontti on aloitettu kylppärissä! Tätäkin kirjoittelen ihanan piikkausäänen säestämänä, kun saunanlattiaa hajotetaan atomeiksi... asunto on täynnä pölyä. Tässä meidän tulevaa kylppäriä pienoiskoossa, kun käytiin kaakeleita mallaamassa:


Kuva vääristää kyllä kaiken, lattia ei ollut yhtään ton värinen oikeasti ja nuo seinäkaakelit on samanvärisiä valkoisia, toisessa on kolmiulotteinen kuvio vain. Mutta oli rautakaupassa niin huono valo ja puhelimessa niin huono kamera :D Mitään väriä ei periaatteessa haluttu, laitetaan ne värit sitten sisustukseen, eli mm. mattoon ja pyyhkeisiin. Ja kun tila on kellarissa ja kph:n ei tule luonnonvaloa lainkaan, niin on valoisakin sitten. Tai no tulee, saunan ikkunan kautta saunan lasioven läpi jatkossa vähän valoa... Ja kaakelit tulee seiniin pystyyn kuten kuvassa, että hämää vähän silmää näkemään tilan korkeampana kuin se onkaan  -huonekorkeus tulee jäämään vähän alle 200cm:in.

Käynnistynyt viikko on osaltaan lomailua, lähdemme Tallinnaan miehen kanssa iik niin ihanan Robbie Williamsin keikalle! En oo eläessäni livenä nähny, ja tätä on yli puoli vuotta odotettu. En pysty vieläkään käsittämään, että oon siellä huomisiltana ihan oikeasti. Ihan uskomatonta! Olo on kuin pienellä teinitytöllä. Toivottavasti on hyvä ilma ja supistukset pysyy poissa :)

Palailen loman jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti