perjantai 4. lokakuuta 2013

Mahavertailua rv 29-32, ja muutama hankinta

Ne kaikki unohtuneet mahat! En oo saanu aikaiseksi vääntää näitä päättömiksi, mutta tässä ne on: mahakuvat rv 28+0 alkaen, viikon takaiseen 31+0 saakka. Yllätyin itsekin, kun laitoin näitä näin rinnakkain - kuinka erilaiselta, eri malliselta ja eri kokoiselta maha viikoittain näyttääkin. Esim. rv 30+0 maha on pienempi kuin edellinen? Omituista, erikoista, jännää!


Perintökehto kotiutui meille 3 viikkoa sitten tädiltä ja hänen mieheltään. Ollut käytössä viimeksi 80-luvulla! Ihana se on silti <3. Suvussa tehtyä käsityötä siis, en edes tiennyt että suvustamme löytyy moinen.

Omakin sänky on vihdoin valmis, kun Ikean reissulta tarttui mukaan päiväpeitot ja tyynyt sun muut. Paljonhan tuosta makkarista vielä puuttuu, matot on väliaikaiset ja vanhat, seinät kaipaa jotain... mutta alkaa se jo näyttää asutulta ja pehmeän kotoisalta :)

Ja koska vauvan syntymään on enää oikeesti keskimäärin  8 viikkoa, niin tulee niidenkin hankintojen suhteen pikkuhiljaa jo paniikki! Sen vuoksi yhdeltä kauppareissulta tarttui mukaan jo nämäkin:

Ja jotta päästään lämpiminä autoilemaan, niin turvakaukaloiden lämpöpusseja on moni kehunut. Meille kotiutui siihen käyttöön tällainen: 
Nuo pinkit vaavisukat + tumput oli vaan pakko saada mukaan, oli niiiiiiiiin ihanat!

Paljon on vielä hankkimatta ja tavaraa odottaa pesemättä vaikka kuinka - vaunut, petivaatteita, vaatteita, leluja... tuntuu, ettei osaa edes ajatella mitä kaikkea tarvitsee. Ja neuvolassakin oli puhe, että tulisi huomioida sekin, että voihan hän etuajassakin syntyä. Alkaa jännittää!

Nyt kumminkin pe-illan herkkujen pariin sohvalle. Yritän palailla pian,
<3 Pullis

5 kommenttia:

 1. Samanlainen kaukalopussukka kuin kotiutui meille ja tuo kehto on upea! :)

  PS. Muualtakin tunnetaan, mutta blogiani en siellä ole paljastanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehdon maalaaminen oli mielessä, mutta päädyttiin miehen kanssa siihen, ettei haluta käydä tuunaamaan muutamaa kymmentä vuotta vanhaa perintöesinettä. Ihana oikean puun tuoksukin katoaisi johonkin :) Jotenkin tuo on niin ihanan autenttinen tuollaisenaan, tykkään!

   Ja heh, jouduin vähän salapoliisin töitä tekemään tuon ps:n kanssa. En ollut hetkeen ehtinyt lukea noita lukulistan blogeja, joten onneksi salapoliisityöt tuotti nopsaan tulosta - isyyspakkauksesi seasta löytyi jotain sellaista, mistä oli lopulta helppo tunnistaa! Pikkuinen on maailma, myös netissä :)

   Poista
 2. Hei ja onnea odotukseesi!!!

  Löysin blogisi Kiloklubin kautta. Olen itse laihduttanut sen opeilla 17kg. Nyt on muutama hiipinyt takaisin ja sinnittelen itseäni takaisin ruotuun.

  Itse olen vauva-arjen ohittanut enkä sitä enää omalle kohdalle toivo (3 lasta, nuorin 6v), mutta rakastan masuja ja vauvoja ja niitä tunnelmia. Saanhan siis käydä lukemassa kuulumisianne jatkossakin :)

  Ihanasti sun raskautesi on edennyt ihan oppikirjan mukaan. Myös ajatuksesi ovat juuri niinkuin pitääkin. Minua ihastuttaa ajatuksesi, että raskausaika kuluu nopeasti. Itse kun superkärsimättömänä en olis oikein millään malttanut olla raskaana - olisin halunnut vauvan pian - HETI!! Oikeesti se 9kk kyl tarvitaan vanhemmaksi kasvuunkin. Et ihan hyvä, että munkin omat kestivät säädetyn ajan :)

  Tsemppiä loppuviikoille!!! Voikaahan hyvin koko porukka!!!

  Mirjamiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, ja kiva kun löysit tiesi tänne :) Mukavaa saada uusia kasvoja mukaan matkalle!

   Huikea pudotus painosta takana sullakin, joten tsemppiä ruotuun palaamiseen. Saa nähdä millainen matka itselle jää painon suhteen tallattavaksi raskauden jälkeen - toisaalta uskon, että kk on opettanut jotain sen verran, että mahdollisesti se kohtuuden keskitiekin löytyy melko helposti. Imettää kuitenkin meinaan yrittää, joten senkään vuoksi ei laihduttaminen tule heti kysymykseen.

   Minusta tuntuu, ettei tämä 9kk ihan edes riitä äidiksi kasvamiseen. Tai omalla kohdalla on vielä paljon ajatuksia, joiden kanssa en olisi valmis sitä nyyttiä vastaanottamaan. Toki se varmasti kasvattaa paljon vasta itsessään, eikä kaikkeen voi tai osaakaan varautua. Onneksi olen tosiaan selvinnyt suuremmitta vaivoitta, niin sen puolesta ei ole ollut kiire saada tätä vauvaa vielä pihalle :D Ja saisi sen 7-8 viikkoa vielä kestää mahassa, että saisi tuon remontin pois alta ja elämäntilanteen jotenkin tasoitettua vauvaa varten. Vähän vaikka rentouduttuakin ennen sitä :)

   Tule ihmeessä toistekin, mukavaa syksyn jatkoa!

   Poista
 3. Voi Pullis, sinä olet jo noin pitkällä! Ei sitä voi tajuta, miten pian aika meneekään. Tuntuu, että se oli ihan just, kun sait tietää odottavasi. Tosin itse odottaessa se aika menee välillä aika hitaasti..;)

  VastaaPoista