torstai 17. lokakuuta 2013

Neuvolassa (33+5)

Taas kaksi viikkoa viime neuvolasta vierähtänyt, tuntuu, että siellä saa ravata koko ajan! Tässä kuitenkin tämän päiväisiä tilastoja (suluissa viimekertaiset 31+5)

Paino 70,55kg (70,2kg)
Painonmuutos / vko +150 (+250g)
Verenpaine 128/88 (132/89)
Hb 127 (122)
Pissa - - (- -)
Sf 31cm (28cm)
Syke 135 (140)
Liikkeet ++ (++)
Tarjonta: rt

Vihdoin, meidän kuukauden ajan mykkyrällä ollut vauva, jonka päätäkään ole löydetty, oli raivotarjonnassa! Th löysi pään selvästi käsiensä väliin alhaalta, missä hikkakin on aina tuntunut. Peppu oli ylhäällä vasemmalla, jalkoja puski tunnustellessa oikeasta kyljestä läpi, kuten joka ilta sohvallakin. Vilkas masuasukki potki kovasti taas anturia sydänääniäkin kuunnellessa :)

Seuraava kerta taas 2 viikon päästä, 30.10. Sen jälkeen onkin jo rv 36 ja neuvolalääkäri. Tää loppu menee ihan hirmu hirmu nopeaan, ja se päivä kun tuon mörssärin joutuu pusertamaan tuolta uloskin (tai saa pusertaa - tahdon ihan oikeasti synnyttää, vaikka se pelottavaa vähän onkin) lähenee ihan huomaamatta. Hui että! En ole vielä kyllä valmis, eli pysyköön mahassa vielä hyvän tovin.

Äitiyslomaan aikaa 12 työtuntia - huominen, ja 4h ensi viikolla! Jei hei jippii! 

4 kommenttia:

 1. Äitiysloma? Fiilikset? Joko sais tulla? Kyllä se siitä! t. kokis

  VastaaPoista
 2. Joo, äippälomaa takana 1,5 viikkoa. VIHDOIN! Tätä on niin odotettu, taukoa tuosta työelämästä ja uraputkesta, joka oli liiankin rankkaa viimeisinä vuosina. Nyt saa kaventaa elämänpiiriään yhden pienen nyytin ympärille :)

  Mutta ehei, niin ongelmitta oon päässy, etten tahdo et tää vielä tulee. Näistä viikoista on ihan kiva nauttia itsekseenkin, kun on vihdoin aikaa. Nukun hyvin, en herää edes vessaan! Liikkumaan pääsee jotenkin, lähes päivittäin voi käydä lenkillä. On aikaa leipoa, tehdä käsitöitä, nähdä ystäviä, siivota, remonttikin on valmis... paljon nautittavaa elämässä tällä hetkellä. Odotellaan miehen kanssa pientä saapuvaksi 011213 eli päivän la:n jälkeen ois loistava ajankohta ;)

  Kiva ku kävit, ois kiva kuulla sunkin kuulumisia jotain kautta!

  VastaaPoista
 3. Mää jo meinasin lähtä kyselemään että onko kaikki hyvin? Mutta ylemmästä kommentistasi päätellen vissiin on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kyselit, kaikki hyvin :) Tuleva mamma on kiireinen jo ennen lapsen syntymää näköjään :D

   Toivottavasti sielläkin kaikki hyvin!

   Poista