torstai 6. joulukuuta 2012

I may not be the strongest but.... ...i am definitely trying my best!

Tiistai meni töiden jälkeen vielä humputellessa. Rakas ystävä <3 toiselta puolen Suomea oli käymässä, joten käytiin pitsalla. Se siitä terveellisestä ruuasta... no, toinen pitsani, itseasiassa puolikas pitsani, kesän jälkeen, eli sallittakoon. Sen jälkeen mentiin pääasiassa kauhistelemaan kirpparille tän tyylisiä myyntiartikkeleita:

Joku oli neulonu "nätin" nuken, joka oli täytetty pahvilla ja styroksilla (?). Hiukset oli liimattu erikeeperillä, söpöä. Varmasti menee kaupaksi...
 No, jotain sitten löytyikin. Löydän nykyisin harvoin kirppareilta mitään, vaikka siellä suhteellisen usein käynkin. Oon kai nykyisin sen kokoinen vaatteissakin, ettei oikein ole kokoja, kaikki laadukas ja kiva menee niin nopeasti.

 Nyt bongasin kumminkin tällasen ihanan zipin villakangas takin. Tuo väri oli niiiiiiiiin mun ja tuossa oli jotain sellasta rock-henkeä mistä tykkäsin kanssa. Lisäks sen hinta oli niin huikea, kuin 6€, eli vaikka se jostain kohdin vähän nukkainen olikin niin ei haittaa. Eteinen oli niin pimeä, etten saanut päälläni siitä kivaa kuvaa otettua, joten olkoon nyt näin. Kissan lelutkin pääsee oikeuksiinsa sohvan takana ;)


Kirpparireissun jälkeen sain kuin sainkin siitä arkirytmistä sitten kiinni! Mikä tarkoitti tiukkaa selkä-hauistreeniä. Piti taas kauhistella niiden poikien tekniikoita hetki, kunnes tajusin, että edelleen mun on parasta siellä salilla vaan keskittyä omaan treeniini ja antaa muiden hölmöillä, jos niin haluavat. Ja tiukasti treenasinkin! Pitsan voimalla tuntu kulkevan kivasti.

Ai niin, tiistaina sain myös asiakkaalta kiitosta töissä. Fazerin suklaakonvehteja rasian... jos minä jollekin oon heikkona, niin suklaakonvehdeille! Päätin, että se lähtee kiertoon - tää tyttö vetää nyt oikeesti tiukasti jouluun saakka. Konvehdit syödään vasta joululomalla!

Keskiviikkona kävin alavartaloa treenaamassa. Prässiä, etukyykkyä, reiden koukistuksia ja -ojennuksia, pakaroita. Lopuks tiukka vatsatreeni voimapyörällä, pallolla ja vatsapenkissä. Keskiviikkona sain myös lopputyön valmiiksi. Tai no, valmiiksi ja valmiiksi, mutta tulostin ensimmäisen kokonaisen version siitä joka tapauksessa. Tänään olen lukenut sitä sitten läpi virheistä ja hölmöistä sanavalinnoista, kohta kirjoitan puhtaaksi. Jos saan sen tänään arvioitsijoille lähtemään, niin otan saunasiiderin!

Ennen saunaa käyn kuitenkin lenkillä. Vihdoin pakkasta on vähän vähempi, ja jalat on eilisestä alavartalotreenistä niin tukossa, että joku rento kävely tekis hyvää. Linnanjuhlatkaan ei kiinnosta, joten voi huoletta happihyppeillä.

 Hyvää itsenäisyyspäivää kuitenkin itse kullekin sielulle, hiphei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti