maanantai 3. joulukuuta 2012

Opparistressiä ja sijaistoimintoja

...että sellasta tänään. Pitäis siis valmistua tuossa tammikuussa ja lopputyö pitää olla opettajalla perjantaina arvioitavana. Tätä menoa se ei ole, jos en tee ryhtiliikettä NYT. Tää viikko piti pyhittää opiskelulle & treenaamiselle, mutta ainakaan tää maanantai ei oo lähteny ihan niin vahvasti käyntiin, vaan tää päivä on näyttäny lähinnä tältä.
Katselin vampyyripäiväkirjoja ja neuloin loppuun kesken olleen tuubin novitan...jostain uudesta paljettilangasta ja seiskaveikasta sekaisin. Isoilla puikoilla tuli nopeesti valmista, kiva tuli ja ei kutitakaan, vaikka paljeteilta sellasta vähän pelkäsin Makasin ja luin vähän pehmopornoa sen jälkeen ;) 


Lisäks tänään piti treenatakin. No, kävin pilateksessa, eiks se oo aika hyvä treeni? Itseasiassa joo, se teki tän stressin keskellä oikein hyvää sekä hermoille että jännittyneelle keholle! Ja lihashan kasvaa levossa, eli viime viikon tehotreenien jälkeen joku keveempi viikko vois olla ihan jees. Ainakin keveempi maanantai? Näin nimittäin maailman pahinta painajaistakin viime yönä, eikä unta ole kamalasti alla. Eli siirrän päänsärkyni kohta yöunille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti