sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Vierähtäneestä viikosta

Hups, kun on taas kulunut tovi. No, tuskin täällä on kukaan kaipaillut ;)

Miljoona asiaa on tällä viikolla mielessä ollut, joista on pitänyt kirjoitellakin, mutta ne on nyt jo unohtuneet. Joitain kuviakin otin, mutta nekin latailen vasta myöhemmin, nyt ne on vielä puhelimessa / kamerassa, enkä niitä jaksa kaivaa. Sen verran voisin teitä kiusata läskeilläni, kun tuon painonseurantataulukonkin sain tuohon reunaan tehtyä, että tältä mä näytin ennen ja tältä mä näytän nyt:
Ennen - kevättalvesta 2011 ja Jälkeen - keväällä 2012, -19kg

Tuon jälkeen -kuvan aikoihin ei oo vielä mitään salitreeniä takana, eli kilot lähti puhtaasti ruokavaliolla ja lenkkeilyllä sekä kotijumpalla. Ton ottamisen aikoihin kävin teettämässä saliohjelman, ja aloitin. Tän vuoden lopussa voinen sitten julkaista ennen-jälkeen kuvat siitä, miten tuosta on kiinteydytty? Nimittäin on; tänään olin lähdössä ulos tuolloin ostetussa takissa, ja se oli auttamatta iso. Niin iso, etten sitä kehdannut enää laittaa!

Mutta, nopeesti päivittäen jotain tapahtuneista, niin;
- opinnäytetyö palautettu itsenäisyyspäivänä, joten pe 7.12. nollasin tosi lahjakkaasti pikkujouluillen; niin lahjakkaasti että ajokortti ja pankkikortti unohtui taksiin ja pankkikorttia en täten omaa vieläkään (onneksi on ihana mies, joka maksaa <3). Mutta, kivaa oli ja paljettimekossani tunsin olevani kaunis!
- viime viikonloppu meni makoillessa ja rentoutuessa, kun opiskelurutistus oli VIHDOIN takana
- opinnäytetyö esittetty tiistaina, opettajan positiivinen palaute yllätti suuresti
- rento viikko töissä, ollu jopa kivaa pitkästä aikaa! (ja joo, työn takia menny herkkuja liikaa, eli joulutorttua ja suklaakonvehtia on ollu tarjolla... mutta ei niitä kukaan pakota syömään..)

Siinä kai ne oleellisimmat? Pyrin tsemppaamaan pitkästä aikaa liikkumisissa, kun ei ollut töitä eikä opintoja häiritsemässä, ja tän viikon treenit ja muut näyttää tältä:

Maanantai, 10.12.2012: kuntosali 1h 5min, selkä + hauis
Tiistai, 11.12.2012 : lepo
Keskiviikko, 12.12.2012:kuntosali 1h 15min, jalat + vatsat
Torstai, 13.12.2012: kevyt iltalenkki, juoksua n. 15min ja kävelyä n. 20min 
Perjantai, 14.12.2012: kuntosali 1h 30min, penkki-, vinopenkki- ja pystypunnerrus, ojentajat & vipareita, sis. alku- ja loppulämmin eli juoksua n. 30min
Lauantai, 15.12.2012: kuntosali 1h 25min, selkä, takaolkapää, hauis; sis. alku- ja loppulämmin eli juoksua n. 30min
Sunnuntai, 16.12.2012: kävelylenkki 1h 25min, lumityöt 15min, venyttely 30min 

Sykemittarin mukaan on liikuttu viikon sisällä 455 minuuttia ja kulutettu 2582 kaloria. Ihan jees viikko siis, vieläköhän tästä vois ens viikolla tsempata ennen joulua?

Paino kävi viikon aikana pitkästä aikaa vähän alempana, jopa 60,2kg:ssa, kun se on pitkään pyörinyt enempi 61kg puolella. Eilen tuli tankattua taas, niin tänään se oli 60,9kg, mutta on se vähän alempana edelleen. Nyt siis tsempataan ens viikko ihan tosissaan, jotta jouluna saadaan sitten nauttia!

Tän viikon tyttöhömppä osastoa sen verran, että hankin itselleni uuden treenitopin henkkamaukalta, eka sieltä ostamani treenivaate - eilen testattu, yllätyin positiivisesti! Lisäksi tyttöilin hankkimalla pari uutta huulikiiltoa ja neulomalla uuden paljettipipon. Opettelen nykyaikaiseksi uuden puhelimeni kanssa, eilen kipaisin hakemassa sellaisen kaupasta - vanha kesti melkein 3 vuotta, eli se on nykymittapuussa kai jo lähes antiikkinen?

Hyvää adventtia ja tulevaa viikkoa kaikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti