sunnuntai 11. elokuuta 2013

25 viikko lähti käyntiin!

Se ois taas yks viikko takana, ja tänään mennään jo 24+1. Hui kamalaa, viikot vierii, ja minua on alkanut pelottaa etten ehdi nauttia tästä masuasukista tarpeeksi ennen kuin hän on jo maailmassa :) Puhuin neuvolassakin viime viikolla, että jos tämä aika näin juoksee, niin palaan sairaalasta ihanan prinsessanyytin, mutta myös kamalan mahaikävän kanssa!

Täällä on siirrytty raskausviikolta toiselle harjoitussupistusten saattelemana. Eilisillan niitä oli yhtenään, joten lepäilin sitten rauhassa neuloen ja tv-sarjoja katsellen. Tänä aamuna tuntuu jatkuvan, joten jatkan lepäilyä tälle päivälle suunnitellun salitreenin sijaan. Treenata ehtii, masuasukin hyvinvointi on nyt ykkössijalla! Tähän asti olen siis pystynyt käymään salilla n. 3x viikossa, treeniaika on lyhentynyt n. 35-45 minuuttiin / kerta ja osa liikkeistä jäänyt pois, mutta oon silti ihan tuntuvaa treeniä pystynyt tekemään. Sarjoja olen pidentänyt 10-12 -> 15-20 toistoon, koska painot on pudonneet. Mutta lihaksia on tälläkin saatu kipeäksi :)

Rv 24 painonnousu oli eilisen lukeman mukaan huikeat +1,4 kiloa. Tänä aamuna tuosta oli kuitenkin hävinnyt 500g, eli painoin 65,9kg. Muutan sen tuonne painonseurantaan, on vähän inhimillisempi lukema! Viikkonousu siis +900g.

Tässä masukuvaa rv 24+1:
Pallokala rv 24+1
Ja nämä kaikki masukuvathan on aamupalloja, niin laitetaan ihan vertailun vuoksi tähän eilisillalta iltapallo rv 24+0. Neuloin masuasukille nuttua ja kisu oli seurana <3 . Mutta siis, iltaisin maha on I S O. Tällainen:
Iltapallokala 24+1

Ja koska en jaksa nyt kirjoitella kamalasti liirum laarumeita, niin laitellaan kuvia. Viikon oon yrittänyt syödä terveellisesti, tässä esimerkkiä aamupalasta: 
Huomatkaa, itse höyrytetty mustaherukkamehu! Sain kuin sainkin kerättyä pensaista marjat ennen kuin ne meni parempiin suihin. Mehua tuli 7 x 0,75litraa, eli oli siinä jonkinmoinen savotta höyrytellessä.. tuli ihan mummola mieleen kun kotona tuoksui mehustukselle <3.

Hankintoja on vaavin suhteen tehty pikkuhiljaa koko ajan, enkä oo jaksanu niitä tänne kaikkia edes kuvailla. Naamakirjan kirppikselta ostin Mam econ kantoliinan viime viikolla 10 eurolla, lähes käyttämätön! Saa nähdä tuleeko meillä käyttöön vai ei, mutta kun sen noin edukkaasti sai, niin pakko oli ostaa. Pääseepähän kokeilemaan, oisko se meidän juttu, voihan sen sitten myydä eteenpäin jos ei tunnu omalta.

Tänä aamuna pesusta tuli jotain pikkuisen pinkkejä vaatteita, joista nappasin kuvat tuossa touhutessani. Ensimmäiseksi miehen ensimmäiset "omat" hankinnat prinsessalleen: Rock'n roll starts here -body ja kuolalappu sekä Superbaby bodyt ja yökkäri :) Ihan on mun basistimiehen näköisiä kuteita!
Isi pukee prinsessansa näihin <3

Kirppiksiltä ollaan tehty jotain löytöjä näköjään myöskin, tässä vähän osviittaa. Oikealla Tintun lohikäärme-touhuhaalarit, lähes käyttämättömät, maksoi 5€. Aivan ihanat, enkä malta oottaa että näen meidän pienen nuo päällä! Vasemmalla Myllymuksujen unipussi, josta olen haaveillut mutta jonka ovh on meidän budjetille vähän suuri... hintaa oli kirpparilla päätähuimaavat 3€! Sisältä tummanruskeaa siilikuosia. Lisäksi kuvaan on näköjään päässyt 0,20e arvoinen Cool cat -body ja sukkia viisi paria. Miten niin nää on tyttömäisiä?

Kirppislöytöjä juuri pestyinä
Vihdoin sain pestyä myös tämän äidin minulle aikoinaan neuloman ihanuuden, oikein perintömekko siis. Ihanan pehmoista neulosta, ja edelleen kuin vastaneulottu! Pieni tahra toisessa hihansuussa, jota en saanut pois, mutta ei haitanne. Hassua kuvitella, että oon itse tässä samassa mekossa ihastuttanut vierailijoita yli 30 vuotta sitten!
Äidiltä tyttärelle - tulevan isoäidin v. -81 neulomana!
Pikkuhiljaa alkaa omiakin käsitöitä valmistumaan, niistä pitää tehdä omaa postausta lähiaikoina. Intoa kirjoittamiseenkin tuntuu enemmän taas löytyvän, olisiko teillä jotain toiveita mistä tahtoisitte lukea?

Rauhaisaa sunnuntaita,
Pullis

2 kommenttia:

  1. Ehtiikö se vauva pitää noita kaikkia vaatteita? ;) Muistan nimittäin itse kuinka lapsilla jäi etenkin vauvana suurin osa vaatteita käyttämättä! Aina vain samat pyykkinarulta päälle ja edelleen pyykkikoriin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suvi K., todennäköisesti ei :D Samaa olen kuullut muiltakin, ja paljon on saatu lähipiiristä käyttämättömiä vaatteita nyt käyttöömme varmasti juuri tuosta syystä. Toisaalta, tuolla on osa kaapissa sellaisia mitä en ihan ensimmäisenä vaihtoehtona ole tyttövauvalle pukemassa, ovat sen verran poikamaisia (vaikka voihan tytönkin paloauto-bodyyn tai kalastuspaitaan pukea..??), eli ne ehkä jää suosiolla käyttämättä meillä(kin). Eipähän tuu ongelmaa, ettei pienellä ois vaatteita. Suurin osa noista on "onneksi" jotain 60-68cm, eli käyttöaika sitten keväämmällä vähän pidempi, kuin ihan pienillä 50cm vaatteilla.

      Äitiyspakkausta odotellessa....

      Kiva kun kävit!

      Poista