perjantai 3. toukokuuta 2013

Pikainen pakomatka arjesta (9+6)

Kotona taas! Käytiin tosiaan miehen kanssa juhlistamassa lomaa ja 12 yhteistä vuotta pääkaupunkiseudulla. Eilisaamuna mentiin, äsken tultiin kotiin. Eilen käytiin kylpemässä Flamingon vesipuistossa muutama tunti, ja shoppailtiin vähän Jumbossa. Juuri mitään en tosin osannut ostaa, kun äitiysvaatteita ei vielä kehtaa, ja tavallisten vaatteiden ostaminen tuntuu turhalta, kun pianhan tuo mahakin alkaa varmasti kasvaa. Kevättakin kumminkin itselleni ostin, kun halvalla löysin; ja sellaista minulla ei ollut! Tää oli tosi kiva:
Kuva www.hm.com/fi
Lisäksi löysin Seppälästä kivan tuohon sattuvan huivin ja Mekasta sellaset TOSI HYVÄT jalassa -ballerinat. Eli joo, jotain tarttui mukaan kuitenkin ;)

Shoppailun jälkeen käytiin syömässä, ja sen jälkeen oltiinkin molemmat sen verran kuitteja, että klo 21.30 oltiin jo hotellihuoneen sängyssä makuuasennossa! Uni tais tulla aika pian klo 22 jälkeen. Btw, komeita slovakian jääkiekkojoukkueen pelaajia oli hotelli täys! ;) Tuollainen väsymys on mulle kyllä ihan epänormaalia, tää raskaus väsyttää ihan älyttömästi! Aamuseitsemään nukuin kuin tukki, sitten käytiin aamupalalla ja sen jälkeen piti vielä 30min unien verran sulatella huoneessa :D

Tänään käytiin vähän vielä shoppailemassa, ennen kuin lähdettiin ajelemaan. Halusin käydä katsomassa sen Heurekan Body worlds:n, ja kyllä kannatti! Siellä heräsi ihan mieletön määrä tunteita! Ja tässä tilassa ei ehkä vähiten osastolla, jossa oli niitä eri viikkoisia alkioita ja sikiöitä eri kuukausilta jne... mutta muutenkin. Entisenä tupakoitsijana niiden keuhkojen katseleminenkin oli hurjaa, onneksi oon antanu omieni puhdistua jo pari vuotta :) Voin siis suositella lämpimästi kaikille, jos yhtään ihmisen anatomia kiinnostaa! Ihan alussa ne "ruumiit" vähän kuvotti, varsinkin jotkut lihaksia kuvaavat jutut, mutta kyllä siihen tottui. Oppi kyllä paljon, ja varmasti mietityttää pitkään.

Kierrettiin Heureka muutenkin pikaisesti läpi, mutta mitään uutta jännää ei juuri ollut. Kolikot tietysti teetettiin omalla sivuprofiililla muistoksi, kun ne sieltä sai :) Komeat tuli!

Kamalasti näkyi reissussa raskaana olevia naisia! En tiedä, enkö oo ennen kiinnittänyt huomiota, vai onko niitä jotenkin nyt enemmän? :D Todennäköisesti ensimmäinen vaihtoehto... mutta tuli sellanen olokin, että odotan kyllä kamalasti jo sitä, että ois ihan näkyvä maha ja saisin ylpeänä sitä kantaa ja ostella niitä vauvajuttuja ja kaikkea <3. Onneks tää aika tuntuu menevän (liiankin!) nopeasti.

Vaakaa en mene lähellekään ennen sunnuntaita! Ollaan syöty ku hevoset, eilenkin heseateriat, ravintolassa alkuruoka+pääruoka, spice icesn jäätelöannos... tänään pitsat, karkkia, hotellin aamiainen, iso jäätelö matkalla... parempi ehkä antaa mahan laskeutua hetki. Isolta se kyllä näyttääkin :O. Huomenna alkais 11. raskausviikko, mutta taidan ottaa masukuvankin pari päivää myöhässä... tää turvotus huijaa liikaa!

Niin joo, huomattiin reissussa, että meidän uudessa autossa on peruutustutka! Ei meille ostaessa siitä kukaan mitään maininnut edes :D Hyvä auto oli, ihanaa, kun ei ole sidoksissa sijaisautoon enää.

...ja en malta odottaa, että pääsen liikkumaan taas huomenna.... nesteet liikkeelle!

Hyvää viikonloppua kaikki, nyt huilaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti