keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Rakkautta ja remontointia (6+4)

Ihan ensi alkuun, valaistakoon vähän remontista, kun eilen niistä kuvista höpisin. Tän verran sain tänään kuvattua:

Seinän vaaleampi väri, yhden seinän struktuuripinnoitteen tummempi väri ja eilen hankitut laminaatit. Vielä tuosta tulee joskus valmistakin!
Lattiat ois tarkoitus tosiaan ensi viikonloppuna saada paikalleenkin. Sitten se on ihan viimeistelyä vaille enää! Tiedoksi, että tuon ks. makkarin remonttihan aloitettiin v. 2008, ja on ollut kesken siitä lähtien. Vähän puolustelen, että rempattiin siis eristeitä ja sähköjä myöten alkuperäisessä v. -52 rakennetussa kunnossa ollutta huonetta, jolle ei meillä ollut toistaiseksi käyttöä, joten siksi sillä ei ollut kiire. Nyt tahdon kumminkin sisustamaan tuota "master bedroomia" sekä meille, että beibille!

Sitten tän päivän kohokohtaan. Takana oli työpäivää lähemmäs 11h, turhautuminen kaverin viestiin vastaamattomuuteen (en voi käsittää, ettei voi vastata selkeään kysymykseen, argh), pitkä puhelu kummin kanssa raskaudesta ja muusta ennen kuin vihdoin pääsin kotiin asettumaan. Ja voi tuota miestä, se on niin maailman paras ja ihanin ja mahtavin ja ihana! Mua odotti tässä läppärin vieressä muistilappu, jossa luki että "Mie rakastan siuta... tai siis TEITÄ. <3 " ja rasiallinen Lindtn maitosuklaakonvehteja. Piti ihan onnen kyynel kuulkaa tirauttaa tässä raskauden mielialaheittelyissä!


Sydän, tässä vielä lähes täynnä suklaata <3
(Psst. Söin ne kaikki, en vain tuota yhtä!)

Muuten elämä ok. Ei kovin paha olo tänään, jaksoi hyvin, vaikka nukuin tosi huonosti viime yön. Mutta miten vois helpottaa noitten tissien elämää? Viime yönä heräsin monta kertaa siihen, miten kipeet ne on! Kun kääntää kylkeä ja rinta osuu johonkin, niin vihlaisee silleen inhottavasti. Auttaisko jotkut tiukat urheiluliivit? Oon vaan ehkä maailman huonoin nukkumaan liiveissä, ne kutittaa ja ahdistaa :(

Mutta, nyt lepo. Kohta mieskin tulee jo töistä, ja pääsen minäkin söpöilemään!

9 kommenttia:

 1. Ihana lukea sun juttuja. :) Mulla on sama laskettu aika kun sulla. <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos viestistä A! Ja kiva, jos näitä höpinöitä joku jaksaa lukea, onhan se aina kivempaa jos tietää että joku seuraa :) vaikka suurin hyöty tästä kirjoittamisesta ehkä terapeuttisesti on minulle itselleni, ja jääpähän päiväkirja sitten raskausajasta kuvineen talteen.

  Onnea raskaudesta, toivottavasti kaikki menee hyvin meillä molemmilla! <3

  VastaaPoista
 3. Hei Pullis, löysin muutama päivä sitten blogisi. Kivaa luettavaa ja onnea raskaudestasi! :) aivan ihana viesti mieheltäsi, uih... <3
  t. Johanna http://pilikahuksia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiitos Johanna! Mies on kieltämättä kultainen <3 ;) Kiva muuten, jos linkitätte noita omia blogejanne, niin pääsen kans tutustumaan!
  -Pullis

  VastaaPoista
 5. Hitsi ku mää en oo pysynny nyt ollenkaan perässä teidän kaikkien blogeista! Mun pitää paremmin perehtyä tähän maailmaan - kai tänne(kin) saa hälyjä jne... T. SuMaKko ;)

  VastaaPoista
 6. Sinä saat ne Suvi lukuluetteloon! Eli jos kirjaudut bloggeriin sisään (Kai sinne voi kirjautua vaikkei omaa blogia olekaan? Pakko voida, jos on lukijakin!), niin siellä on lukuluettelo johon voi lisätä blogit url-osoitteina. Tai kun tuosta "lukijat" kohdasta "liityt tähän sivustoon", niin se tietääkseni lisää ne automaattisesti sun lukuluetteloon. Sinne ilmestyy aina uudet tekstit, mitä on blogeihin kirjoitettu, ei tartte kahlata kaikkia läpi. Ja tästähän ei varmasti ymmärtänyt mitään... Kiva kun kävit :D
  -Pullis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläs nyt, oon mää lukuluettelon sentäs saannu jo aikaiseksi. ;) Mutta en paljon muuta olekaan. Tännekin on tunnarit vain ja ainoastaan sen takia, että taannoin tietojohtamisen opinnoissa piti blogikirjoitusta harrastaa ja kommentoida toisten tuotoksia, jotta opintopisteet sai plakkariin! :D

   Mutta tuntiksen blogi mulla on nyt hukassa!

   Kääk, huomasin, että viimeisen postauksen mukaan olenkin sumakko! :D

   Poista
  2. Sumakko on paljon parempi kuin emakko :D! Hyvä että löytyi, ja hyvä että osaat!

   Poista