maanantai 24. kesäkuuta 2013

Ensimmäinen lomaviikko takana

Huh, sinne se hujahti, ensimmäinen neljästä lomaviikosta. Ja samalla rv 17 :) Lauantaina siirryttiin jo 18. raskausviikolle! Mahakuvat ja muut kuvat on puhelimessa vielä, joten niitä saatte hetken odotella, mutta tänä aamuna pukeuduin ekaa kertaa äitiyshameeseen, kun ei normaalit caprit enää päälle ahdistumatta mahtuneet. Siellä se äitin pikkuinen kasvaa <3. Joka aamu tuntuu maha vähän isommalta kuin edellisenä.Tällä viikolla pitää varata aika rakenneultraan, raskausviikoille 20-21. Jännittää jo nyt vietävästi!

Ensimmäinen lomaviikko meni touhutessa. Mutta paljon saatiin aikaankin! Maanantaina käytiin pääkaupunkiseudulla kummipoikaa ja veljen avokkia moikkaamassa, ja saatiinkin mukaan iso kasa vauvatavaraa. Sitteri, imetystyyny, toppahaalareita (koot 50/50, 60, 62, 68... pärjätäänköhän ;)!), vaunujen kantokassi (heidän teutonian yhdistelmänsä saamme siis käyttöön kokonaisuudessaan syyskuulla), pipoja, tossuja...mitä vielä. Samalla reissulla käytiin nappaamassa pinnasänky Ikeasta autoon, nyt on sekin sitten jo makkarin nurkassa odottamassa asuttajaansa :)
Kuva: Ikea.fi. Gulliver-pinnasänkyyn siis päädyimme, pohjan saa kahteen eri korkeuteen, etuseinän tulevaisuudessa kokonaan pois. Hintaa oli 99€, patja+petari yhteensä n. 30€, patjasuojus 4,95€ ja reunasuojus 14,90€. Lisäksi veljeltä saamme tuohon kissasuojan päälle, jonka he ovat rakentaneet, niin ei tapahdu niitä kisuhaavereita sitten <3.
Ti-to tehtiinkin sitten remonttia. Listoitettiin makkaria lopulliseen kuntoonsa, maalailtiin viimeistelyjä ynnä muuta. Kannatti! Tänä aamuna kävi sähkömies kytkemässä pistorasiat ja katkaisijat ja nyt meillä on valmis makkari <3. Kalusteita ei tosin vielä tuota pinnistä enempää... :D No, tämä lomaviikko 2 käynnistettiin tänään sillä, että käytiin törsäämässä 999€ uuteen jenkkisänkyyn. Aiempi sänkymme oli jo yli 10v vanha, huono, liian pehmeä ja rumakin, enkä tahdo sitä kantaa tuonne uuteen huoneeseen. Perjantaina menemme sitten hakemaan uuden sängyn! Voi mitä luksusta, vaikka rahaa menikin, niin on se sen arvoinenkin.

Juhannus meni meidän osalta äidin puolen suvun kanssa mökillä. Syötiin hyvin, saunottiin, uitiin, käytiin kalastamassa ja soutelemassa kalaa tosin saamatta... rentoiltiin touhukkaan viikon jälkeen. Ja kovasti tuleva pienokas puhututti, tuntuu koko suku sitä innolla odottavan. Tätini mieheltä saamme kehdon pienelle ensisängyksi, on tehnyt sen itse puuseppä kun on, omalle pojalleen aikanaan :) Ihanaa!

Tämä on koko ajan todellisempaa <3. Vaikken varsinaisia liikkeitä kai tunnekaan, tai jotain "oiskohan tuo ollut mein pikkunen" -tuntemuksia silloin tällöin, mutta en osaa uskoa tai olla varma. Tämä viikko jatkuu nyt eteenpäin makkaria sisustellen, siivoten remontin jälkiä, keskiviikkona taas parin sadan kilometrin päähän miehen kummipoikaa katsomaan, torstaina minun kummipoika tulee yökylään... lisäksi keskiviikkona on aika vakuutusyhtiöön syntymättömän lapsen vakuutuksista ja torstaina on neuvola! Niitäkin kovasti odotan, pääsee sydänääniäkin taas kuulemaan. Perjantaina tulee uusi sänky kotiin kuljetuksella, ja päästään viikonlopuksi uuteen makkariin sitten nukkumaan :)

Palailen toivottavasti pian ihan kuvien kera. Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti