sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kirpputorilöytöjä pirpanalle

Sunnuntain väsyneestä fiiliksestä huolimatta raahasin krapulaisen klo 04:10 kotiutuneen mieheni kirpputorikierrokselle heti herättyämme! Ja kyllä kannatti. Saalis näytti tältä:


Ja tää kaikki vielä tosi halvalla! Kallein vaate tais olla noi vakosamettihaalarit, 2,5€. Kaikki muu 0,50€ - 1,50€/kpl. Kestovaipatkin 1€/kpl ja kuivaliinat 0,50€/2kpl. Yhteensä tais mennä n. 12€.

Mun ehdoton henkilökohtainen lemppari on noi lindexin maatilakuosiset housut, siis niiiiiiiiiin ihanat! Miehen suosikki on toi muumiyökkäri, se tulee mullakin vahvana kakkosena. Mut ihania kaikki!Noiden ostelu on vaan niiiiiin ihanaa ja meen ihan sekasin tuolla kaupoilla aina, kun hipelöin ja haaveilen omasta pikkuisesta. Tekis mieli ostaa kaikki mitä saan käsiini, ja joudun tekemään rankkaa seulontaa, koska tiedän, että tullaan saamaan vaatteita kamalasti sukulaisiltakin. Mut ku ei vaan voi jättää kaikkia ihanuuksia tonne <3.

Lisäks käytiin coffee housessa kahvilla ja bagelilla, joka pitää kohta lähteä salille sulattamaan! Eilisestä jalkareenistä sain pitkästä aikaa pohkeetkin kipeiksi, tänään meinaan selän käydä tekemässä. On jopa kolmas salikerta tälle viikkoa, mikä on ihan riittävästi. Ennen raskautta jaksoin jopa 4-5 treeniä, mutta nyt on monesti jäänyt kahteenkin.

Ainiin, painopäivitys! Tänä aamuna (16+1) paino oli 61,9kg, eli ekassa neuvolassa mitattuun +1,3kg ja omiin raskautta edeltäviin kirjauksiin + 2,3kg. Ei paha! Se hyppäs sen kilon ylöspäin toissaviikolla, ja nyt se on taas jumittanu siinä hetken. Kohtahan sen pitäis kai alkaa tosissaan nousemaankin?

Huomenna Ikeaan, arvatkaa vaan kuka sekoaa siellä lasten osastolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti