torstai 6. kesäkuuta 2013

Masukuva 14+0 ja pikkuhankinta (14+5)

Joku hellelamaantuminen tapahtunut, ei jaksa olla koneella lainkaan. Mitään erityistä ei ole tosin tapahtunutkaan - töiden puolesta pitänyt kiireitä, ei oo oikein mitään muuta ehtinytkään. Lisäksi helteiden vuoksi nukuttu aika huonosti, joten senkään takia ei oo ylimääräisiä huvittanut tehdä.

Täällä mennään kumminkin siis jo viikoissa 14+5! Kamalan nopeesti menee aika! Mies tunnusti tänään tilanneensa mulle bolakorun lahjaksi, ihanaa <3. En tiiä oisko se tunnustanu, ellen ois ruvennu ite moisia kattelemaan. Mutta ihana mies, en malta odottaa että saan sen! Kyllä sitä vähän turhakkeena pidän, mutta onhan se kiva muisto raskaudesta sitten joskus, ja voi vaikka perinnöksi lapselle antaa :)

Masukuvan otin viime lauantainakin, 14+0. Tänään totesin, että farkkuihin mahtuminen alkaa tehdä tiukkaa, eli se lienee kasvanut vähän tästäkin... mutta silloin se siis näytti tältä:
Vaavimasu 14+0 <3
Kyllä siihen tollasta vaavimasun pyöreyttä alkaa ihan oikeestikin tulemaan! Ei tuota enää vartalonmyötäisiin vaatteisiin piiloonkaan saa, mutta onneks on löysempiäkin kesävaatteita komerossa.

Sen lisäks löysin yhden pelottavan asian tästä kaupungista viime viikolla. Lastenvaatteiden outlet-myymälän! Siis voi apua, meinasin tulla hulluksi kun kävin siellä. Niiiiiiiiiiiin halvalla niiiiiiiiiin ihania juttuja. Maltoin kumminkin mieleni ja ostin vain yhden asian; tämän ihanan nallepuvun hintaan 9€. Ovh oli jotain 29€ paikkeilla:
Mein pikkunen tulee näyttämään niiiiiiin söpöltä tässä <3
Tuolla "joutuu" käymään useamminkin, onneks rahatilanne on nyt vähän tiukka niin tulee harkittua näitä hankintoja. Ja kun tullaan saamaan lähipiiristäkin näitä vaatteita... niin periaatteessa aika turhaa kamalasti hankkia. Mutku mutku... on niin paljon ihania!!

Lähiviikkojen urakkana ois lisäks perehtyä syntymättömän lapsen / lapsen vakuutuksiin, onko teillä kokemuksia / mielipiteitä?

Aurinkoisia kesäpäiviä toivotellen,
Pullis

2 kommenttia:

  1. Mikä vakuutusyhtiö teillä on? Meillä on if ja otin vauvavakuutuksen, siis ennen syntymää jo.. Eipä oo kertaakaan 8kuukauden aikana tarvinnu, että en voi sen enempiä kertoa, mutta enpä uskaltanu olla ottamattakaan :) oon aatellu sen sitten niin että ikäänkuin maksan siitä että lapseni on terve :)

    VastaaPoista
  2. Aika hyvä ajattelumalli tuo, nekkkis, että maksaa siitä että lapsi on terve! Ja toisaalta eihän sitä koskaan tiedä, milloin sitten just sattuu jotakin. Ja aina jos joku sairaus tulee, niin se karsii tulevaisuuden vakuutuksia.

    Meillä on tällä hetkellä vakuutukset pohjolassa, varattiin sinne eilen itseasiassa aika juhannuksen jälkeiselle viikolle, ihan muutenkin pitäis noita asioita päivittää. Syntymättömän lapsen vakuutusta sieltä ei saa ennen rakenneultraa, mutta pääseepähän kyselemään ehdoista ja muista. Lisäks vois sen käynnin jälkeen kyllä kilpailuttaa vähän koko vakuutuspakettia sitten, jos ja kun jaksais. Taitaa olla kumminkin, ettei uskalleta mekään jättää vakuuttamatta!

    VastaaPoista