sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Aikuisten legot, rv 21 kuulumiset ja masukuva 21+0

Uudet yöpöytämme saapuivat vihdoin kauppaan, ja hain ne perjantaina. Jotain hyötyä olla raskaana: huonekalukaupan mies kantoi nätisti takakonttiin asti ne laatikot ja toivotteli hyvää viikonloppua, varmisti vielä että kontti mahtuu kiinni :)

Mies lähti sitten bestmanin velvollisuuksia suorittamaan, eli suunnittelemaan polttareita, ja minä kävin isona tyttönä noiden aikuisten legojen kimppuun. Eli kokoamaan tanskalaisia laatukalusteita! Ensimmäinen yöpöytä työvaiheessa näytti tältä:


Voin väittää, että oli ihan kaliiberia kuin Ikean kalusteet - ne on vielä helppoja! Tein 1,5h töitä tuon yden yöpöydän kanssa. Onneksi siis oikeasti tykkään koota moisia, katsella ohjeita ja pyöritellä ruuveja, ja lopulta sain valmiiksikin:

Mies sitten soitteli ja ihmetteli, kun minulla oli mennyt niin kauan. Sanoi vain pohtineensa, että "varmaan teki omaan rauhalliseen tahtiinsa". No, laitoin sen kasaamaan toisen kun tuli kotiin, ja totes, ettei enää ihmettele miks meni niin kauan :D Oli siinä tuolla minun korjausmiehellänikin tekemistä. Mutta, tykkään noista kamalasti, meillä on VIHDOIN yöpöydät tässä asunnossa, ollaan siis asuttu tässä v. 2007 alkaen. Itseasiassa on meidän ensimmäiset yöpöydät koskaan :)

Mutta niin vaan meni rv 21 ja ensimmäinen viikko töissä loman jälkeen. En saanut siellä aikaiseksi mitään! Siis ihan yksittäisiä pieniä juttuja lukuunottamatta... ensi viikolla on tsempattava. Lisäksi siirryin äitiysvaatteisiin heti raskauden puolivälin jälkeen, pikkuinen rajapyykki sekin. Oireita ei raskaudesta enää kamalasti ole, harjoitussupistuksia on ollut vaihtelevasti pitkin viikkoa riippuen rasituksesta. Lisäksi jotain kasvukipuilua ja paineentunnetta ajoittain. Ja oikea tissi valutti yks päivä maitoa! On noista puristaessa vähän jotain kirkasta tullu jo pari viikkoa, mutta nyt sitä tuli ihan valumalla - jos muuttais blogin nimeksi matkalla lehmäksi ;) ? Painon suhteen, jos rv 20 oli nollaviikko, niin tää seuraava sitten ihan päinvastainen. Painoa kertyi yhteensä tasan 1kg, eli paino 21+0 oli 64,0kg. Se tarkoittaa kokonaisnousua 4,4kg.

Maha tuntuu nyt kasvavan tasaisen tappavaan tahtiin, ja eilisaamuna 21+0 se näytti tältä:
Maha 21+0 (c) Pullis
Olen koittanut sitä nyt aina suihkun jälkeen rasvata tuolla Weledan raskausarpiöljyllä, ja ainakin vatsa tuntuu öljyämisen jälkeen pehmeältä ja kosteutetulta. Saa nähdä.

Huomenna on kamalan jännä päivä, kun meillä on rakenneultra! Klo 14.30 on aika, mies tulee mukaan. Saa nähdä nukunko ensi yönä lainkaan.... katselin kyselyn tuloksia, niin aika tasoissa mennään 9-10 taisi olla äsken pojan hyväksi. Vielä ehtii hetken aikaa vaikuttaa lopputulokseen tuossa sivupalkissa, oma olo ei oo enää lainkaan niin yksiselitteisesti tyttömäinen, kuin oli jossain vaiheessa... mutta, pelottaa! Huomenna siis ru kuulumisia :)

Mukavaa tulevaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti