sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kysely & ensimmäiset harjoitussupistukset (19+1)

Väsäsin tuosta tyttö/poika -asettelusta tuohon sivuun ihan kyselyn, niin voitte käydä nakkaamassa nimettömän mielipiteenne aiheesta, kumpi meille tulee ;)

Eilinen oli henkisesti kovin rankka päivä. Ei vähiten siksi, että tapeltiin miehen kanssa PITKÄSTÄ aikaa. Siis ihan oikeasti tapeltiin. Tai olin itse jotenkin hormonihuuruissa ja sain itkupotkuraivareita kaikesta mahdollisesta, hermo ei kestänyt taas yhtään. Asiat sitten vähän kärjistyi... no, saatiin sovittua, ja lopulta isä sekä kummi puhui minulle puhelimessakin vähän järkeä, etten saisi toista rasittaa ihan tuolla tavalla. Ja tiedostin sen itsekin päivän mittaan, että käytös oli ihan älytöntä. Tämän kaiken sivussa tuli sitten kuitenkin ensimmäisiä selkeitä harjoitussupistuksia pitkin päivää - maha meni välillä ihan kivikovaksi, tuntui kiristävältä, ei kipeältä, mutta sellainen paineen tunne kohdussa, ja helpotti pian. Kai nuo just niitä on?

Ruokakaan ei maistunut koko päivänä, ja lopputulos olikin, että painosta katosi 200g täksi aamuksi. Ei vaan jaksanut tehdä edes iltapalaa.

Mutta jotain hyvääkin tuosta riidasta - sen kaiken lopputuloksena sitten päätimme, että teemme tuon kph+sauna remontin vielä ennen kuin vauva syntyy, mikäli vaan saamme jonkun urakoitsijan sitä väsäämään viim. syyskuussa! :D Kun ks. asia on minua stressannut kun se siis on meillä ajankohtainen, ja mies on sitä mieltä ettei se nyt niin kiireinen ole... niin nyt todettiin, että on helpompi kuitenkin lapsettomana juosta vanhemmilla suihkussa kuukauden päivät, kuin lapsen kanssa. Mutta, raskasta remontointia siis luvassa joka tapauksessa! Pääasia kuitenkin, että se ois sitten hoidettu pois alta. Mies soittelee huomenna remonttiukkoja läpi, että kuka ennättäis. Tarttee myös käydä pankissa...

Tänään luvassa sitterin pehmusteiden käsinpesua x 2, eli lähdenpä touhuamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti