tiistai 30. heinäkuuta 2013

Hoitopöytälöytö (22+3) ja masukuva 22+0

Anteeksi blogihiljaisuus! On ollut kaikkea. Tai lähinnä laiskuutta ilmassa... jotenkin saamaton ja tuskastunut olo. Tekemistäkin on kyllä ollut, muttei arkea kummempaa. Nyt kuitenkin lyhyttä päivitystä kuvineen viime hetkistä.

Viime lauantaina tosiaan paukahteli täysiä viikkoja taas, nyt jo 22+0. Maha se vaan jatkaa kasvamistaan, tässä siitä viimeisimmät todisteet:

Mitäköhän viikonloppuna tapahtui, en muista? Ei varmaan mitään erikoista. Eipäs! Käytiin miehen kanssa päivän reissulla Kotkan meripäivillä. Lähinnä syömässä ja ostamassa herkkuja, sieltä sai ihan taivaallista italialaista käsintehtyä suklaata "kakkupaloina" jota meillä on nyt kolmea eri makua jääkaapissa. NAM! Siis se on oikeasti lähellä täydellistä makuelämystä, jos jossain näette, niin suosittelen! Otettiin ainakin appelsiinisuklaata, minttusuklaata ja oiskohan kolmas ollu saksanpähkinää. Oih <3

Masuasukki on voinut hyvin ja virkeästi. Kovasti liikkuu ja potkii päivät pitkät... oikeastaan yötkin. Nykyisin sen tuntee melkein aina, kun hetkeksi pysähtyy aloilleen. Lisäksi on alkanut rohkeammin potkia isukin käteenkin :) Neuvola olisi taas ensi maanantaina, saa raskaustodistuksen. Ja pääsee hakemaan tukia, ja sitä äitiyspakkausta!

Tänään käytiin miehen kanssa kirppiksillä. Ihania löytöjä tehtiin taas; 62cm lämpöpussi joka käy myös turvakaukaloon 15€, harsoja 3kpl/1€, tyttövärisiä vauvansukkia 7paria /0,50€, body 0,50€... mutta sen parhaan ja tarpeellisimman löydön tein tänä aamuna nettikirppikseltä! Ollaan miehen kanssa pähkäilty hoitopöytähankinnan kanssa, ja viime viikonloppuna mies sanoi, että hän ostaa rautakaupasta levyä ja tuunailee meille hoitotason vanhan lipaston päälle, kun ei kehtaisi satoja euroja satsata lyhytaikaiseen huonekaluhankintaan, joka todennäköisesti jää meillä yläkerrassa makkarin yhteydessä tosi vähälle käytöllekin. On siis lähinnä säilytyskaluste, ja öiden vaipanvaihtoalusta, kun vessa on vieressä. Päivisin tuskin yläkerrassa pyöritään, ja hoitopehmuste ostetaan kodinhoitohuoneen pöydälle myös.  Suuria vaatimuksia ei siis tasolta /pöydältä ollut, ja olin jo ajatellut, että tuunataan sitten - kunhan joku taso on hyvällä korkeudella. Mutta tänä aamuna sen bongasin, käytettynä hoitotaso+lipasto 20€. Kerrankin olin myös riittävän nopea, ja ehdin ensimmäisenä :D

Tässä se koko komeus nyt ois, hinta-laatusuhteeltaan täysin meidän tarpeita vastaava kokonaisuus, ja vähän enemmänkin:Hoitopehmusteesta maksoin 5€ siihen päälle, eli kokonaishinta 25€. Ei vikoja, ei juuri näkyviä kulumia, kaikki toimii. Laatikoiden vetimet mietittiin josko vaihdettais, muttei taideta tehdä sitäkään - itse tykkään kamalasti tuosta sisustustarrasta tuossa lipaston kyljessä, toimii sitten lastenhuoneen sisustuksessakin joskus tulevaisuudessa :) Ja se näkyy kivemmin valkoisten vetimien kanssa. Nuo muoviset laatikot tuossa avohyllyllä meillä oli ennestään, ja sattuivat sopivasti tuohon väliin - helpompi niitä liikutella kuin avohyllyltä kaivaa tavaraa. Viereinen kaappi alkaa huolestuttavasti täyttyä vaatteista ja muista vauvatavaroista, niitä sais nyt järjestellä osittain sitten tuonne lipastoon!

Oon tästä niin niin NIIN iloinen! Se sopii tuohon ihan loistavasti ja riittää meille paremmin kuin hyvin. Lisäksi se oli lähes ilmainen :) Kivaa!

Mutta, nyt miehen viereen nukkumaan univelkoja pois. Nukkukaa hyvin tekin, yritän aktivoitua taas <3

Pullis

2 kommenttia:

  1. Se on oikeesti upeaa, kun kirppareilta löytää lasten vaatteita ja tavaroita niin hyvin!:)
    ihana masu <3

    VastaaPoista
  2. Tuo masu alkaa olla omaankin silmään itseasiassa aika söpö <3 On kivaa kun se on sellanen pinkee pallo pikkuhiljaa mitä voi silitellä ja mille voi höpöttää :D Kiitti <3

    Ja kirpparit on tosiaan oikein aarreaittoja, kunhan jaksaa kierrellä säännöllisesti!

    VastaaPoista