maanantai 22. heinäkuuta 2013

Rakenneultrassa (21+2)

Nyt se jännääkin jännempi päivä on ohitse! Sain jotenkuten yöllä nukuttua, työpäivä oli jotain ihan kamalaa. Keskittymiskykyä ei ollut lainkaan. Onneksi päivä meni nopeasti ja päästiin näkemään meidän pieni kuvaruudulta <3 Tässä hän mutristelee:


...otti just pienen peukalon pienestä suusta <3

Kaikkein ihaninta oli se, että kaikki oli hyvin! Reisiluun mitta ja pää-perämitta vastasi täysin viikkoja, eli 21+2. Pään leveys (tms) vastasi viikkoja 21+3. Eli ihan on ajallaan kasvanut. Painoarviota huimat 421g. Rakenteita katseltiin puolisen tuntia, ja iki-ihana ultratäti selitti missä on jalat, sormet, reidet, vatsalaukku, virtsarakko, munuaiset, selkäranka, selkäydinkanava, aortta, keuhkovaltimo, sydämen eteiset ja kammiot ja läpät, aivot ja niiden lohkot, nenä, silmät... kaikki. Ja lopulta kysyi senkin, mites ollaan sukupuolen suhteen ajateltu.

Niin, meille tulee 99% todennäköisyydellä pieni tyttö, oma pieni prinsessa <3. Hienosti olitte äänestäneet, mutta enemmistö oli (minun mieheni kanssa! :D) väärässä kumminkin. Tyttöoloni piti kutinsa, ja meillä ei siis kasvatella pippeliä. Pitkään ja hartaasti sitä ultrattiin, joten kyllä luotan että tyttö se on. Häpyhuuletkin taisi vilahtaa kuvissa :) Ja tuo ultratäti vaan on jotain niin parasta, siinä on kyllä ihminen paikallaan, ja näkee että rakastaa työtään. Aivan ihana tyyppi!

Pitihän sitä sitten kaupasta jo ensimmäiset tyttöjutut napata mukaankin, kun oli alennusmyyntejä.... yhteensä n. 10€ seuraavista; 56cm body n. 4e, siihen sopivat housut n. 4e ja vaaleammat puolipotkarit n. 3e:


Koska vaikka meillä vaatteita on, niin tyttövaatteita ei ole, eikä niitä mistään saada. Eli saan rauhassa toteuttaa äitiyttäni ja ostella pikkuiselle hyvällä omalla tunnolla kaikkea tyttöhömppää!

Mutta, nyt unille pitkän päivän päätteeksi. Nukkukaa hyvin!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, onnea prinsessasta!!<3 Ja ihanaa myös se, että ultrakokemus oli hyvä, aina kaikki ultraajat eivät niin työhönsä ihastuneita ole..

  Mä muuten arvasin että tyttö tulee!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) On tää vaan jotenkin niin ihanaa, ja taas askeleen verran todellisempaa <3 ja tosiaan, pelkäsin vähän että tuo nainen joka meille nt-ultrankin teki, ois ehkä kesälomalla tähän aikaan vuodesta, mutta ei onneksi ollut! Aivan ihana ja ammattitaitoinen, varmasti lähempänä eläkeikää oleva nainen. Niin lämmin ja sydämellisen oloinen. Ja se oli niin aidosti mun fiiliksissa mukana, kun itkin ja nauroin ja jännitin siellä :D

   Poista