keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Hormonikiukuttelua! ...ja vähän isyyspakkauksesta ja hankinnoista (21+4)

Eilen se alkoi, kamala kiukkuolo. Illalla jo suututti ihan kamalasti ja ärsytti kaikki. Eikä vähiten se, että mies oli mun silmiin jotenkin välinpitämätön mm. ostamiani vauvanvaatteita kohtaan (tahtoisin, että se fiilistelis mun kanssa niitä ja ois innoissaan! ei ehkä kovin miehistä, mut hormonihuuruinen nainen toivoo tällasia...). Sitten tuli täti kylään, ja kun aloin viemään vaatteita pesuun (en edes tahtonut niitä enää esitellä, kun mies oli ollut mitä oli), niin hän tokaisi tiukkaan sävyyn että "eikö tuo vaatteiden hankkiminen jo riitä". Siinä vaiheessa meinasi pinna palaa (tuli ensimmäiset kyyneleetkin), olin käyttänyt päivän aikana ehkä 20-30e yhteensä säkilliseen vaatteita alesta ja kirppiksiltä, sisältäen vaatteiden lisäksi 5 kestovaippaa ja harsojakin, ja tiuskin takas, että no sen takia en edes esittele, että iloitsen näistä ihan yksinäni, että minun esikoinenhan tämä on ja takuulla tulen ostamaan just niin paljon ku huvittaa! Ei hänkään varmaan pahaa tarkoittanut, ja koitti sitten olla pahoillaankin ja sanoi, että osaishan hänkin varmaan tytölle jotain ostaa, mutta siinä vaiheessa vahinko oli jo aiheutettu. Nopeasti hän vilkaisi vaatteet ja vein ne pyykkikoriin.

Sen jälkeen jotenkin koko illan suretti, ja tänä aamuna jo kotona ennen töitä olo oli tosi surkea. Ei kiinnostanut edes nousta, tuntui että kaikki stressaa ja kiukuttaa. Töihin oli pakko tulla, mitään töitä en tosin saanut aikaan ja n. tunti sitten alkoi kamalasti itkettää. Onneksi siis olen täällä tänään yksin, ja oon saanu itkeä rauhassa, nyt oli pakko sitten purkaa tätä turhamaista kiukkuani tänne, jos tän sais päästään pois ja pystyis keskittymään töihinkin - omasta sijaisuudestani pitäisi työpaikkailmoitus saada tänään aikaan.

Päässä pyörii kaikki hormonihuuruisen naisen surut siitä, ettei mulla tunnu olevan ketään (miehen lisäksi) joka oikeasti iloitsisi tästä tulevasta ihmeestä mun kanssa ihan kasvotusten. Tai varmasti niitä on, mutta tällä hetkellä tuntuu, ettei iloitse! Kavereilla on lapsia, ja heiltä saadut kommentit on lähinnä "sääliksi käy, toivottavasti saat sitten vauvan kanssa nukuttua, en tahtois olla sun asemassa". Mun isä iloitsee, mutta se nyt on sellasta miehistä ylpeyttä tulevasta lapsenlapsesta eikä ehkä sitä mitä mä tartteisin, vaikka ihanaa onkin. Mun äiti taas ei oikein vaikuta kiinnostuneelta lainkaan, mutta siltä en sitä oottaisikaan (äitini on mitä on, oon siihen jo tottunut). Tuo täti on mun "toinen äiti" ja joo, onnellinen ja iloinen, mutta senkin asenne välillä vähän erikoinen. Onhan tässä sukupolven kuilu välissä ja suhtautuminen tiettyihin asioihin varmasti erilainen, mutta joka tapauksessa. Yks hyvä lapseton ystävä on innoissaan joo, mutta asuu 100km päässä eikä pääse mun kanssa petaamaan pinnasänkyjä ja hipelöimään vauvanvaatteita, niinku kaipaisin. Oikeesti tuntuu välillä, että oon aika yksin tän asian kanssa, kun istun vaatehuoneessa vauvahömpän ympäröimänä ja yritän kasvaa äidiksi.

Ootan siis kovasti, että alkais jotain synnytysvalmennusta tai jotain neuvolan ryhmää, koska muiden odottavien äitien kanssa höpöttely ois varmasti just nyt se, mitä eniten tartten! Joku, joka ois samassa tilanteessa, yhtä innoissaan ja herkillä, tajuais mitä käyn läpi. Niin, ja meinaan tän purkautumisen jälkeen ainakin tädille soittaa, ja kertoa näistä tunteista, jotta edes hän, mun luottohenkilönä ei aiheuttais tällasta tunnetta mulle toiste. Paljoltihan tää hormoneiden ansiota on, ja voi olla että huomenna nauran tälle "kohtaukselle" taas itsekin, mutta tällä hetkellä nää tunteet ja surullisuus on ihan totta, minulla on tosi paha olla.

*hormoonihuuruisen naisen purkautuminen suoritettu*

Noniin, ne kivat jutut sitten! Eilinen päivä meni ihan ok, tein mm. seuraavia ihania löytöjä pikkuisellemme alennusmyynneistä + kirppiksiltä:
3 Nalle-kuvioharsoa, n. 5€, ImseVimsen vaippapaketti (1kuori + 4vaippaa) 2€, yksi Kushiesin aio-kestovaippa 2€, pikkuruiset vaavinsukat 0,50€. Kirppiksiltä, harsot Jesper&Juniorista.

Törsäsin oikein! Kaksi Name It:n bodya alesta, 5,48€/kpl. Punainen koko 56cm, valkoinen kokoa 62cm.

Musta Lindex:n mekko, koko 62cm 3€, pinkki mekko koko 56cm 3€ ja Name It:n housut 2€, kirppiksiltä
Aivan ihania tyttöjuttuja ja hömppää <3. Sen lisäks selailin netistä pinnasängyn lakanoita ja muita mutta kääk... niin paljon kaikkia ihania, ettei niistä osaa valita! Ehkä pyydän lahjaksi, ja katson sitten vaan, että millaisia saan? Onneks on läheisillä ihan hyvä maku, eli varmaan ois mieleisiä joka tapauksessa, ja valkoisen reunapehmusteen kanssa käy mikä tahansa. Niin ja pyyhkeitä... huh. Vaikka tuntuu, että meillä on jo paljon kaikkea, niin paljon on kyllä hankkimattakin.

"Töiden" ja kirppis- ja alekierroksen jälkeen kotiin päästyäni makoilin hetken, kunnes täti tuli kylään. Olin laittanut hänet asialle ostamaan isyyspakkausta varten laatikkoa, ja hän olikin löytänyt oikein ihanan ja hyvän, toiselta puolen Suomea! Sellainen peltinen laatikko, n. 30cm x 20cm, jossa on leikkisiä ja lapsellisia bambin kuvia kansissa ja kyljissä, joissa bambeilla sairaanhoitajan hattu päässä ja teksti "first aid". Sellainen vanhanaikaisen oloinen, ja sillä on loistavasti käyttöä sitten mm. lapsen hoitovälineiden säilytyksessä! Laitan siitä + sen sisällöstä kuvaa myöhemmin, kunhan sitä kokoan. Kirppikseltä ostin eilen sinne sisään 0,90€:lla valkoisen bodyn tekstillä "isin kulta", ja täti oli ostanut sinne vanhanaikaisen näköisen jääkaappimagneetin hauskalla tekstillä. Päässä on jo ajatuksellisia ideoita mitä sinne tulee, ei paljon tavaraa, mutta ne muutamat merkitykselliset jutut. Sekä toki varpajaisten jälkeiseksi aamuksi buranaa, muita yksinäisiä (ja kaksinaisia) hetkiä varten liukkaria, vauvan huudon sietämiseksi korvatulpat ja kakanhajun poistamiseksi pyykkipoika nenään ynnä muuta. Ja toki jos jotain sattuu silmään matkan varrella....

Niin, ja täti toi meidän pienelle ensilelun. Siitäkään ei ole nyt kuvaa täällä töissä, mutta otan myöhemmin. Sellainen luonnonkuminen kirahvi, josta kuuluu ääni, se on täplikäs, sen voi laittaa suuhun ja sen jalkoihin ja sarviin on helppo tarttua. Supersöpö <3. Se meni pinnikseen karhumiikkulaisen kanssa odottamaan leikittäjää!

Eli joo, aika hyvä päivä loppujen lopuksi :) Joskko nyt saisin töitäkin tehtyä, töiden jälkeen olisi vielä remontin suunnitteluakin edessä!




4 kommenttia:

  1. Voi mua alkoi itkettämään sun puolesta, kun luin tekstisi... Inhottavaa, kun on itse niin innoissaan ja toinen on välinpitämätön :( Mulla on sua pari viikkoa ennen laskettu aika ja itse olisin jo hankkimassa vaikka mitä, mutta mies toppuuttelee, että "eikö sitä nyt kerkee"... Mut ku mä haluaisin ostella nyt heti!

    Ihania löytöjä olet tehnyt! Erityisesti nuo söpöt NameIt:n bodyt :)

    Olipas edullisia harsoja. Yleensä ne on tosi kalliita. Harmi kun meidän paikkakunnalla ei ole Jesper&Junioria :(

    Löysin sun blogin vasta ja jään seurailemaan. Onnea ja jaksamista odotukseen :)

    Seline

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Seline, ja kiva kun löysit tänne :)

      Minä en kyllä tiiä, miten pystyisin olee hankkimatta mitään tässä vaiheessa? Voihan käydä niinkin, että muutaman viikon päästä joutuisi vaikka pakkolepoon sairaalaan ja kaikki ois sitten hankkimatta, eikä ois kivaa että se kaikki ois sellasessa tilanteessa miehen vastuulla. Ei sellaista toki kellekään toivo mutta kuitenkin... ja onhan se ihanaa valmistautua ja fiilistellä ja laittaa kotia vauvalle <3. Meillä onneks mieskin tykkää, pinnasänkykin piti kasata paikalleen rv16 :D Noista vaatteista se vaan ei välitä, mutta en tiiä onko ne enempi meidän naisten juttu muutenkin...? Ja se aina manailee, kun ei hän tiiä mitä ja minkä kokoisia sille nyt pitää ostaa ja mitä se tarttee...

      NameIt:n bodyt olikin ihana löytö :) Tänään tarttui mukaan kirppikselta parit sukkahousut ja yks nameit:n pienikukallinen body... ei sieltä vaan osaa lähteä pois mitään ostamatta ;)

      Ja noi harsot oli tosi halpoja! Tänään mietin et haenko toisen paketin... pitänee ehkä huomenna harkita. Normaalihinta oli tollakin paketilla n. 10e.

      Hyvää odotusta sinnekin! :)

      Pullis

      Poista
  2. Hei! Tosi kiva blogi sulla. :) jään seurailemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kun eksyit paikalle, ja vielä kivempaa että jäät seuraamaan :) Koetan pitää mielenkiintoa yllä!

      Pullis

      Poista